Moni tamperelainen ikäihminen odottaa viikottaista kävijää!

Tiesitkö, että jonossa on kymmeniä tamperelaisia vanhuksia, jotka ovat toivoneet juttuseuraa tai ulkoilu- ja asiointiapua Mummon Kammarin kautta. Vaikka vanhusten apuna vapaaehtoisina on jo paljon tavallisia ja luotettavia ihmisiä, lisää tarvittaisiin kipeästi. Tule Sinäkin mukaan:

Perehdytyskurssit

Uusille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille

Haluatko auttaa vanhuksia? Ilmoittaudu

Jos lähetät yhteydenottopyynnön ilmoittautumissivulta, voimme perehdyttää Sinut yksilöllisesti.

Perehdytyskurssilla käydään läpi Mummon Kammarin toimintaperiaatteita, erilaisia tehtäviä ja tutustutaan apuvälineisiin. Kahvit ennen kurssin alkua!

Voit tulla rauhassa kuuntelemaan, sopiiko toimintamme sinulle. Tehtävää
mietimme yhdessä kurssin jälkeen. Voit myös halutessasi tutustua
etukäteen usein kysyttyihin kysymyksiin ja lukea kokemuksia vapaaehtoistyöstä.

Voitko auttaa!?!

Vapaaehtoisen vanhustyön perehdytyskurssille kaivataan vapaaehtoisia jatkuvasti, seuraava varsinainen kurssi on elo-syyskuun vaihteessa. Lämpimästi tervetuloa. Ilmoittaudu mukaan, tule kaverisi kanssa niin saatte mukavan yhteisen harrastuksen!

Kyläpaikan ohjelmat löydät kalenteri-osiosta, klikkaamalla kalenterin kohdalta. Mummon Kammarin Kyläpaikka ja Lahjapuoti ovat avoinna klo 10 alkaen maanantaista torstaihin. Puoti ja kahvila ovat avoinna klo 13.30 asti.

Myytävänä mm. asusteita, sukkia, pipoja, kortteja, miniatyyrihattuja! Puodin ja kahvilan tuotto käytetään nuorten työllistämiseen vanhusten ulkoiluavuksi.

Seurakuntien avunvälityksestä voi kysyä apua ma-ke klo 9-11 p. 03 219 0711. (ei 28-29.5.)

t. Mummon Kammarin väki